Programutvikling og apps for mobile enheter

Verden er trådløs.

Vi er ikke lenger bundet av kabler og stasjonære arbeidsverktøy. Vi er på farten samtidig som vi jobber og holder oss oppdatert i stadig større grad, via mobiltelefoner og nettbrett.

Dette øker kravene vi har til hvor mye vi kan gjøre mens vi er på vei hjemmefra til jobb, eller fra jobb til møter med kundene.

PCVerkstedet kan tilby utvikling av apps til våre mobile arbeidsverktøy som gjør det mulig å gjøre mer med mindre, bokstavlig talt. Hold deg oppdatert om hva som skjer i din bedrift uansett hvor du måtte befinne deg i verden.

Vi utvikler selvsagt også apps ment for dine kunder. Enten det er snakk om et markedsføringsverktøy der man gir kundene ukens tilbud, eller et verktøy hvor man enkelt kan overbringe informasjon relevant til kundens tjenester.

Enten det er snakk om en rent arbeidsverktøy for de ansatte, eller et app rettet mot kundene finner vi sammen en løsning som passer for din bedrift.

 

 

 

Utvikling av tradisjonell programvare

Effektivitet i arbeidsdagen er noe alle vil ha. Det er naturlig at jo mindre tid som brukes på ting som ikke fremmer bedriftens interesser i stor nok grad, jo bedre. Likevel består en typisk arbeidsdag av opptil 20% med ting som kan best beskrives som manuell rutine.

Enten det består i å kopiere tekst fra et sted til et annet, eller opprette et nytt dokument hver dag hvor store deler av innholdet er det samme fra dag til dag.

Veldig mye av tiden bedriftens ansatte gjør manuelt idag kan automatiseres. Dette er noe nesten alle små og mellomstore bedrifter ville dra stor nytte av, da det ofte er disse som har minst tid å ta av i utgangspunktet.

Vi tilbyr selvsagt også større løsninger som kundedatabaser, faktureringsprogrammer og hva nå enn annet bedriften føler ville gjøre deres hverdag enda litt lettere, slik at mest mulig tid går med til det man egentlig prøver å få til.


Enten det er snakk om en rent arbeidsverktøy for de ansatte, eller et app rettet mot kundene kan vi hjelpe med å øke effektiviteten enda litt mer.

 

 

 
 

Kontakt oss så skal vi sammen finne ut av hva vi kan gjøre for dere

PC Verkstedet Bedrift

 
 Vi tar oss av drift og vedlikehold

slik at dere kan konsentrere dere om hverdagen


 

 

Telefon

Ring oss gjerne, så hjelper vi deg direkte. Telefon for Drammen er 45056355 og for Svelvik er nummeret 99557172

Ring pcverkstedet

E-post

Send oss gjerne epost, vår epost-adresse er kontakt@pcverkstedet.com. Vi svarer på all epost innen en arbeidsdag.

Send epost til pcverkstedet

Kontaktskjema

Benytt vårt kontaktskjema til å sende oss forespørsler.Vi svarer på alle forespørsler innen en arbeidsdag.

pcverkstedet kontaktskjema

Om nettsiden

Nettsiden er eid og driftet av pcverkstedet.com. Alle rettigheter er reservert.

Alle bilder er lisensierte. Noen bilder er hentet fra pixabay.