PCVerkstedet ble etablert sent 2012 av to IT-profesjonelle som syntes markedet for IT og IT løsninger utviklet seg til noe de ikke syntes noe særlig om. Det første var bruk og kast mentaliteten i bransjen idag. Forbrukere blir direkte fortalt at det ikke er noe poeng i å beholde sitt utstyr, fordi butikken selger bedre.

Når kunden i tillegg får beskjed om at bedriften kan jo alltids ta en titt på problemet, men da må du først ut med en større sum uten at de engang kan love å finne ut av hva som er feil med den.

 

Dette har ført til at veldig mange idag tyr til kjentfolk med litt datakunnskap for å prøve å få fikset feilen. Problemet med dette er ofte at det ikke alltid er så lett å løse problemer uten å vite den underliggende årsaken. Det kan føre til at et nytt problem dukker opp etter å ha løst et annet fordi man jobber rundt en feil istedenfor å angripe den underliggende årsaken. Dermed kan man ende opp med å forverre problemet ytterligere.

 

Vi ser den samme bruk og kast trenden innen bedriftsmarkedet, både på lokalt og tilogmed nasjonalt nivå. Istedenfor å forbedre det man har skuffer man bare på med nye løsninger, ofte en løsning som datakyndige rådgivere kjenner best til og dermed anbefaler over noe som ansatte allerede er opplært i og kanskje egentlig ikke trenger å erstattes, bare tilpasses.

 

Det er her vi i PCVerkstedet kommer inn. Vi er mindre ute etter å selge deg eller din bedrift noe helt nytt. Vi er ute etter å finne ut av den beste løsningen for deg og dere, uavhengig av hvor den løsningen måtte komme fra og om vi har den tilgjengelig på lager.

 

Service er også et begrep vi savner i dagens marked. Ikke ordet i seg selv, det ser vi overalt i nesten hver eneste bedrift men praksisen. Kjeder blir større og større, mens vi føler service som ytes kundene blir mindre og mindre. Vi vil alltid gjøre det vi kan for at du som forbruker skal påminnes hva service dreier seg om, men ordet service er som sagt mye brukt så vi håper du vil ta oss på nettopp det. Ordet.

 

 

Velkommen til PCVerkstedet

 

Om nettsiden

Nettsiden er eid og driftet av pcverkstedet.com. Alle rettigheter er reservert.

Alle bilder er lisensierte. Noen bilder er hentet fra pixabay.