• Markedsføring

    Kreativ strategi betyr fler kunder
  • 1
image

For bedre markedsføring er det du trenger SEO (Search Engine Optimization)


SEO har blitt en massivt brukt markedsførings-strategi online på grunn av dens ekstreme effektivitet.

SEO er kunsten av å manipulere nettside-kode, innhold og struktur til å bli fanget opp og forstått av søkemotorer. Det hjelper lite å ha en hjemmeside dersom ingen finner deg, og den største grunnen til at man ikke blir funnet er dårlig SEO.

image

Hva er fordelen med SEO? 

 

SEO er den mest innbringende måten å hente nye kunder på. Jo lenger opp på søkesider du kommer, jo fler kunder kan du nå. Dersom ingen finner deg får du heller ingen kunder. Skikkelig SEO er ikke bare viktig, det er essensielt.

Og selv om fordelene ved bruk av god SEO er mange, har du her de seks viktigste.

 

Tilgjengelighet - Kunder som aktivt søker på produkter og tjenester som dine er mer trolig til å finne din nettside ved hjelp av SEO. 

Kostnadseffektivt - Ettersom kunder allerede søker etter dine produkter, er SEO en langt mer effektiv og rimelig måte å finne kunder på. Ettersom halve jobben er gjort på forhånd er bruk av tid og penger redusert framfor mange andre måter å markedsføre på. 

Økt trafikk - Topp-posisjoner i søkemotorers resultatsider får den store majoriteten av visninger og klikk etter et søk, så å være rangert i disse posisjonene vil kunne gi din nettside en markant økning av trafikk.

Varemerkefokus - Ettersom høye søkeresultater betyr mer fokus, gir samtidig en plassering på første side i et søk deg ikke bare mer synlighet for kundene, men det gir også en følelse av pålitelighet ettersom ikke bare hjelper man brukere til å forbinde deg og dine produkter med søkeord, men også fordi søkeresultater høyt oppe generelt gir en større følelse av pålitelighet.

Avkastning - Mer struktur på din plass på nettet gir økt sjanse for å kunne følge kunden helt fram til salget.

økt side-tilgjengelighet - Ved å gjøre nettsiden lettere å navigere for søkemotorer, hjelper man samtidig brukere å finne relevant informasjon lettere på din nettside. 

image

Søkeord-fokusering


Det du vil kundene skal søke etter er det vi fokusere på. Dersom du selger sko er det skomerker og skomodeller som er ditt fokus. Da går vi dine produkter etter i sømmene og oppretter fokus på søkeord en potensiell kunde leter etter. Enkelt og greit.

Samtidig er det en stor fordel å spesialisere mest mulig på nettopp dine produkter. Jo mer informasjon og jo mer spesifikke søkeord vi setter opp, jo større sjanse er det for at kunder finner akkurat deg på bekostning av dine konkurrenter. Lenger og mer spesifikke søkeord er ofte en god strategi for små bedrifter. Denne typen søkeord gir en større konversjonsrate ettersom kundene er spesifikke på hva de er ute etter.

 

image

Linkbygging

 

Linkbygging er en essensiell del av SEO ettersom jo flere linker du har til din nettside, jo større sjanse er det for at søkemotorene finner deg og setter deg høyere på resultatlisten. Hver link er en stemme og internett er en slags populæritetskonkurranse. Og vi skaffer deg fler stemmer.

 

 

Hvordan gjør vi det?

 

Vi studerer din bedrift, og produktene og tjenestene du tilbyr. Deretter optimiserer vi alle deler av nettsiden, skape innhold kundene dine verdsetter og starter med å få andre nettsider til å promotere din. Alle SEO strategier er ulik for hver klient men kort fortalt er innholdet av SEO, søkeord-fokus og linkbygging.

 

pcverkstedet nettsider
Ring oss på 45056355
eller kontakt oss her