Gratis Feilsøking

Enjoy IT

Image Caption
Image Caption
Image Caption
PCVerkstedets Kundeapp
PCVerkstedets kundeapp på Google Play

Velkommen til PCVerkstedet


PCVerkstedet er stedet for deg som trenger seriøs og god hjelp med dine data og ITproblemer. Vi hjelper deg med å ordne de fleste problemer som kan oppstå. I tillegg til å utbedre feil og problemer hjelper vi også til med oppgraderinger, nettside, innkjøp eller utvikling av mindre programvare (Software). Ta kontakt, så skal vi hjelpe deg med å finne en løsning

Hva kan vi gjøre for deg som privatperson?

Hva kan vi gjøre for din bedrift?


Vi har verksted i Drammen og Svelvik med kjerneområde i søndre Buskerud og nordre Vestfold.

Vi er lokale i den forstand, at vi gjør reparasjon og pchjelp i disse områdene, mens webdesign og programvare-utvikling kan vi gjøre for kunder basert i hele landet. 

Du kan lese mer om oss ved å trykke her.
 

Overlat alt til oss
 

Som kunde av PCVerkstedet får du tilgang til vårt saksbehandlings-system i menyen over.

Registrer deg, eller logg inn via "Logg Inn" fanen i toppen av siden. Du kan bruke tradisjonelt brukernavn og passord, eller du kan logge inn via en rekke sosiale nettverk. Disse er alle representert med lett gjenkjennelige ikon. Fordelen med å registrere seg er at vi lettere og raskere kan starte med å løse problemet du har, da vi har den informasjonen vi trenger registrert. Du vil også få løpende oppdatering/status på dine hendvendelser. Du kan også benytte vår Android app på Google Play.

Ta gjerne kontakt med oss direkte om du ikke vil registrere deg, på epostadressene og telefonnummerene oppgitt under her:
 

   E-post:   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. (alternativt bruk kontaktskjema under "kontakt oss").

  Telefon:


                 Sven Erik Steen     : 99557172

                 
                 Kenneth Daleng    :  45056355

                 


  Gratis feilsøking?*


Vårt mål er å ha fornøyde kunder med et mest mulig problemfritt datautstyr. Skulle du oppleve problemer med ditt utstyr, og du ikke vet hva som er feil, kan du levere det til oss kostnadsfritt*. Du betaler derfor ingenting for feilsøkingen. Ønsker du å få rettet feilen, betaler du da bare etter gjeldene priser, eller det prisoverslaget vi gir deg.

*Gjelder feilsøking inntil 2 timer. Om feilsøking utover dette blir nødvendig, kontaktes kunde for å avklare om videre feilsøking skal gjøres etter gjeldende priser. 

 

 Våre tjenester


  PCVerkstedet kan tilby hjelp både private og små/mellomstore bedrifter med en rekke tjenester hvor kundens ønsker står i fokus.
  I alle våre tjenster vil kommunikasjon med kunden underveis være hovedprioritet, slik at vi er helt sikre på at alt blir akkurat slik kunden forestilte seg.

  Vi hjelper til med blant annet følgende:
 
 •   Reparasjon av PC og utstyr
 •   Fjerning av virus, spyware og annen skadevare (malware)
 •   Innkjøp av pc / utstyr
 •   Systemgjenoppretting
 •   Kurs / Opplæring
 •   Utvikling og design av nettsider / websider
 •   Drift av din nettside / webside
 •   Utvikling av programvare / software
 •   Utvikling av Android Apps
 •   Utvikling av Windows 8 / Windows Phone Apps
 •   Support-Tjenester

 

 

 
 
Follow us on Twitter

PCVerkstedet benytter cookies eller informasjonskapsler på sine nettsider. Disse brukes til å kunne huske ditt besøk slik at du ikke må logge inn ved hvert besøk, eller se denne meldingen fra gang til gang. I tillegg benytter vi kapsler fra google analytics for bedre kunne se hva våre brukere benytter av nettside-funksjonalitet slik at dette ytterligere kan forbedres. For mer informasjon klikk informasjonsikonet på høyre side

  Jeg godtar informasjonskapsler fra PCVerkstedet.
Informasjon om cookies hos PCVerkstedet